Zonnepanelen Zeeland

Vergelijk direct de beste zonnepanelen specialisten

Alle bedrijven in Zeeland
Gratis en vrijblijvend

4.6 gebaseerd op 14 beoordelingen

Offerte aanvragen

Ben je eigenaar van de woning?
Schatting jaarlijks verbruik: (optioneel)
Soort dak: (optioneel)
Oriëntatie van het dak t.o.v. de zon: (optioneel)
Uitvoerdatum
Bericht aan de specialist
Aanhef

Bedankt voor uw aanvraag

Zorg dat je jouw telefoon en E-mail goed in de gaten houdt. Vakspecialisten zullen je spoedig benaderen.

Kijk niet alleen naar de prijs, maar vergelijk ook op kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Je bent niet verplicht om voor een specialist te kiezen. Wees absoluut vrij in je keuze.

Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Zeeland
Vertel ons uw wensen

Vertel ons in het kort naar wat voor zonnepanelen u opzoek naar bent

Zonnepanelen Zeeland
Vergelijk meerdere specialisten

Ontvang offertes van meerdere zonnepanelen specialisten uit Zeeland

Zonnepanelen Zeeland
Bespaar tijd en geld

Kies direct de beste zonnepanelen specialist en bespaar tijd en geld

Hoe het werkt
Door hierboven een aanvraag te plaatsen, ontvang je direct offertes van meerdere zonnepanelen bedrijven uit Zeeland en omgeving. Je ontvangt direct meerdere offertes zodat je deze kunt vergelijken op basis van factoren die voor jou belangrijk zijn. Vraag vrijblijvend offertes aan op verbouwdiscounter, geen verplichtingen, wel zo fijn!
Ons aanbod
Onze service is geheel kosteloos en vrijblijvend te gebruiken. Geen account nodig en geen overige verplichtingen. Neem een minuut de tijd om je opdracht achter te laten bij ons en ervaar de service van Verbouwdiscounter.
Jouw voordeel
Meerdere zonnepanelen specialisten uit Zeeland vergelijken op 1 plek. Geen onnodige tijdverspilling en verwarring, gewoon alles op 1 plek. Keuzevrijheid en advies op maat is erg belangrijk als het gaat om het aanschaffen van zonnepanelen, en dat snappen wij bij verbouwdiscounter.nl als geen ander.

Zonnepanelen Zeeland: dit zijn je opties

Je hebt het waarschijnlijk wel om je heen gezien: bij steeds meer woningen en ook kantoorpanden zie je zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen het licht van de zon opvangen en dit omzetten naar elektrische energie. Deze gelijkstroom kun je ombuigen naar wisselstroom met een omvormer. Dit biedt je de mogelijkheid om stroom te gebruiken voor de elektrische apparaten in huis. Je hebt de keuze tussen drie soorten zonnepanelen:

  • Monokristallijn zonnepanelen
  • Polykristallijn zonnepanelen
  • Dunne film zonnepanelen

Bij monokristallijn zonnepanelen liggen de zonnecellen netjes uitgelijnd en is er vrijwel altijd sprake van rendement. Polykristallijn zonnepanelen hebben dat niet: hier liggen de zonnepanelen door elkaar heen. Wel zijn polykristallijn zonnepanelen goedkoper in de aanschaf. In de derde plaats kun je kiezen voor dunne film zonnepanelen, een relatief nieuwe soort. Deze zonnepanelen zijn flexibel en zijn op vele manieren toe te passen, maar hebben vaak wel een minder rendement.

Financiële voordelen van zonnepanelen in Zeeland

Als je met het idee rondloopt om zonnepanelen in Zeeland te gaan aanschaffen, is het goed om te weten wat de voordelen hiervan zijn. Op deze manier kun je een goed overwogen keuze maken en is het aanvragen van meerdere offertes de volgende stap. Dit biedt je de mogelijkheid om te zien wat je betaalt voor het plaatsen van zonnepanelen bij diverse gespecialiseerde bedrijven in de provincie Zeeland. Je hebt zowel te maken met financiële voordelen als met voordelen voor huis en milieu. De financiële voordelen zijn:

  • Met tien zonnepanelen kun je zo’n €600 per jaar gaan besparen op energiekosten;
  • De terugverdientijd van de zonnepanelen ligt op tien jaar
  • Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je dit terugleveren aan je energieleverancier. Hiervoor krijg je een financiële vergoeding.

Voordelen voor je huis en het milieu

Het grootste voordeel van zonnepanelen voor je huis is dat je een beter energielabel hebt. Daarnaast stijgt de waarde van je huis met het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast zullen je energiekosten per maand steeds verder dalen, tot je uiteindelijk nog maar heel weinig energiekosten betaalt. Zonnepanelen zijn daarnaast ook goed voor het milieu, omdat je duurzame groene stroom opwekt. De CO2-uitstoot van je huishouden wordt ook verlaagd.

Tijd besparen: laat zonnepanelen plaatsen door een professional

Je kunt een set zonnepanelen gemakkelijk laten plaatsen door een van de professionele en gespecialiseerde bedrijven in Zeeland. Laten plaatsen is de slimste optie, omdat je op deze manier veel tijd kunt besparen. Zelf plaatsen vraagt de nodige kennis en ervaring, die je niet altijd paraat hebt. Gelukkig is het heel goed mogelijk om zonnepanelen in Zeeland te laten plaatsen. Bij de Verbouwdiscounter vraag je eenvoudig en snel offertes aan van meerdere bedrijven, zodat jij deze kunt vergelijken en een goede keuze kunt maken.

Zonnepanelen in Zeeland? Lees de aandachtspunten

Voordat je zonnepanelen gaat laten plaatsen is het belangrijk om te weten dat er een aantal aandachtspunten zijn waar je rekening mee moet houden. De juiste omstandigheden moeten aanwezig zijn zodat jij niet onnodig teveel betaalt en daarnaast ook optimaal kunt profiteren van de zonnepanelen. Je moet onder andere rekening houden met:

  • De ligging van het dak
  • De aanwezigheid van schaduw
  • De hellingsgraad

Ligging van het dak


Zonnepanelen hebben het meeste effect wanneer ze worden geplaatst op een dak dat op de zuidkant gericht staat. Omdat de zon opkomt in het oosten en ondergaat in het westen, krijgt de zuidkant van een dak het meeste zonlicht: dit is ideaal voor een optimale opbrengst. Als je een dak hebt dat alleen een oostelijke of westelijke zijde heeft, is het belangrijk om uit te rekenen hoe zinvol het is om zonnepanelen te laten plaatsen.

Aanwezigheid van schaduw


Omdat de energie wordt opgewekt uit zonlicht is het ook belangrijk dat zonlicht de zonnepanelen goed kan bereiken. Daglicht genereert zonne-energie, maar als er veel schaduw aanwezig is vermindert het rendement. Hoge bomen of gebouwen die zonlicht blokkeren zorgen ervoor dat het dak weinig zon ziet. Dit zorgt voor een lager rendement. Kijk hier dus goed naar voordat je de keuze voor zonnepanelen maakt.

Hellingsgraad


Uit veel onderzoek is gebleken dat zonnepanelen met een hellingsgraad van 30 tot 45 graden het meeste zonlicht opvangen. Soms heeft het dak de juiste structuur, maar in sommige gevallen kan er een speciale constructie worden gemaakt waardoor de zonnepanelen de juiste hellingsgraad hebben.

Kosten zonnepanelen in Zeeland

Om te ontdekken wat precies de kosten zijn voor zonnepanelen in Zeeland, is het slim om offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Het voordeel van Verbouwdiscounter is dat je gemakkelijk en snel meerdere offertes aanvraagt: het bespaart je in ieder geval veel tijd. En wanneer je de offertes met elkaar gaat vergelijken kun je ook nog eens de goedkoopste kiezen: je bespaart dan ook geld. Ontdek aan de hand van offertes hoeveel het je kost om de zonnepanelen te laten plaatsen, maar ook hoe snel je de zonnepanelen terugverdiend. Vraag hier heel eenvoudig meerdere offertes aan en ontdek zelf je voordeel!

Greep uit onze specialisten

Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Zeeland

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten?
Verbouwdiscounter.nl is geheel gratis te gebruiken.
Heb ik een account nodig?
Nee, je kunt zonder account gebruik maken van onze dienst.
Waarom hebben jullie mijn gegevens nodig?
Om relevante vakspecialisten met jou in contact te kunnen laten komen, hebben wij enkele informatie nodig.
Hoelang duurt het voordat ik wat te horen krijg?
Binnen 24 uur heb je meestal een antwoord van ons. Bij uitzonderlijke gevallen kan het tot 48 uur duren. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om jou zo spoedig mogelijk te helpen.
Ben ik na het aanvragen van een offerte tot aankoop verplicht?
Absoluut niet. Offertes kun je geheel kosteloos en vrijblijvend aanvragen bij ons.
Ik wil alleen offertes van bedrijven uit mijn buurt, is dat mogelijk?
Ja dat is mogelijk. Wanneer je een offerte aanvraagt, vul je jouw persoonlijke gegevens in. Je ontvangt in eerste instantie offertes van vakspecialisten bij je uit de buurt. Mochten er in jouw regio geen vakspecialisten actief zijn, dan proberen wij specialisten uit een andere regio te vinden.

Wat mensen zeggen

bekijk meer

Heb afgelopen maand zonnepanelen geplaatst via Verbouwdiscounter. Ben tot nog toe zeer tevreden over de uitleg en keuze van de panelen ook het plaatsen van de panelen is netjes verlopen alles op een dag gelegd en aan gesloten volgens afspraak. Prima service!

Sander Flipse

Goed voorgelicht over zonnepanelen in de diverse uitvoeringen en mogelijkheden. De installatie is goed uitgevoerd en werkt naar tevredenheid. Dank aan verbouwdiscounter.nl voor het aanleveren van de offertes.

Christiaan

Via Verbouwdiscounter in contact gekomen met 5 zonnepanelen bedrijven uit Zeeland, ze hebben ons echt fantastisch geholpen. Zeer tevreden over de gang van zaken. Leuke mensen die je te woord staan en helpen. Aanrader!

Maarten Koppejan
Dot Image