Zonnepanelen Limburg

Vergelijk direct de beste zonnepanelen specialisten

Alle bedrijven in Limburg
Gratis en vrijblijvend

4.6 gebaseerd op 14 beoordelingen

Offerte aanvragen

Ben je eigenaar van de woning?
Schatting jaarlijks verbruik: (optioneel)
Soort dak: (optioneel)
Oriëntatie van het dak t.o.v. de zon: (optioneel)
Uitvoerdatum
Bericht aan de specialist
Aanhef

Bedankt voor uw aanvraag

Zorg dat je jouw telefoon en E-mail goed in de gaten houdt. Vakspecialisten zullen je spoedig benaderen.

Kijk niet alleen naar de prijs, maar vergelijk ook op kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Je bent niet verplicht om voor een specialist te kiezen. Wees absoluut vrij in je keuze.

Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen Limburg
Vertel ons uw wensen

Vertel ons in het kort naar wat voor zonnepanelen u opzoek naar bent

Zonnepanelen Limburg
Vergelijk meerdere specialisten

Ontvang offertes van meerdere zonnepanelen specialisten uit Limburg

Zonnepanelen Limburg
Bespaar tijd en geld

Kies direct de beste zonnepanelen specialist en bespaar tijd en geld

Hoe het werkt
Plaats hierboven een aanvraag en wij brengen je in contact met zonnepanelen specialisten uit Limburg en omgeving. Ontvang kosteloos meerdere offertes van bedrijven en vergelijk deze op basis van belangrijke factoren zoals prijs en kwaliteit. Vraag vrijblijvend offertes aan op verbouwdiscounter, geen verplichtingen, wel zo fijn!
Ons aanbod
Wij bieden een gratis service voor iedereen die opzoek is naar zonnepanelen offertes in de regio Limburg. Laat jouw gegevens achter en we sturen je meerdere offertes op basis van jouw wensen. Geen account nodig, binnen een minuutje aangevraagd.
Jouw voordeel
Jouw voordeel is erg duidelijk. Je krijgt de mogelijkheid om kosteloos meerdere specialisten te vergelijken zonder enige vorm van verplichting. Onze taak is om jou in contact te brengen met dakkapel specialisten zodat je de juiste keuze kunt maken.

Redenen om voor zonnepanelen Limburg te kiezen

Misschien twijfel je nog over het plaatsen van zonnepanelen. Natuurlijk weet je waarschijnlijk wel dat het niet heel goedkoop is om zonnepanelen te laten plaatsen, maar het kan wel een enorm slimme keuze zijn. Vooral als je op de lange termijn gaat kijken zul je ontdekken dat het wel eens heel veel zou kunnen opleveren. Wat zijn de belangrijkste redenen om voor zonnepanelen in Limburg te kiezen? Er zijn niet alleen financiële voordelen, maar ook voordelen voor je huis en het milieu. De voordelen van zonnepanelen vind je hier:

 • Je kunt flink besparen op je energiekosten. Voorbeeld: met tien zonnepanelen kun je op den duur zo’n €600 per jaar gaan besparen;
 • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug in tien jaar;
 • Wanneer je meer stroom opwekt dan je verbruikt kun je deze stroom terugleveren aan je energieleverancier, tegen een vergoeding;
 • Je woning krijgt door zonnepanelen een beter energielabel;
 • De waarde van je woning stijgt door het plaatsen van zonnepanelen, omdat dit hetzelfde positieve effect op je woning heeft als bijvoorbeeld isolatie;
 • De CO2-uitstoot van je huishouden verlaagt;
 • Je wekt groene stroom op en daardoor kies je voor duurzaamheid en ben je milieuvriendelijk bezig.

Hoe werken zonnepanelen?

Het is ook goed om te weten wat zonnepanelen voor je woning doen en hoe dit precies in zijn werk gaat. Bij zonnepanelen is er sprake van een plaat met zonnecellen. Deze cellen vangen het zonlicht op en zetten dit om naar stroom. Dit gebeurt met een omvormer die vlakbij de zonnepanelen wordt geplaatst. De stroom van de zonnepanelen kun jij gaan gebruiken voor je huishoudelijke apparaten. Hierdoor verbruik je veel minder stroom dat wordt geleverd van je energieleverancier. Op den duur kun je het grootste gedeelte of zelfs alles van je benodigde stroom van je zonnepanelen halen.

Mono, poly en dunne film zonnepanelen

Bij het uitkiezen van zonnepanelen heb je de keuze uit drie verschillende soorten panelen: monokristallijn, polykristallijn en dunne film zonnepanelen. Maar wat kun je nu het beste kiezen? Hoewel de technologie steeds verder verbeterd is en er niet veel grote verschillen meer zijn, hebben deze drie soorten voor- en nadelen die je in onderstaande tabel kunt vinden:

Voordelen Nadelen
Monokristallijn Hoog rendement
Strak ontwerp
Duur
Polykristallijn Goed betaalbaar Iets lager rendement
Dunne film Flexibel inzetbaar
Ook voor andere toepassingen dan op het dak
Lager rendement

Zonnepanelen Limburg laten plaatsen: dit zijn de voordelen

Je hebt twee opties voor het plaatsen van zonnepanelen. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar je kunt het ook laten doen. Het wordt eigenlijk altijd aangeraden om de werkzaamheden aan een professional over te laten. Er zijn heel wat gespecialiseerde zonnepanelen bedrijven in Limburg waar je een beroep op kunt doen. De voordelen van laten plaatsen zijn:

 • Je bespaart heel wat tijd door de werkzaamheden uit te besteden;
 • De werkzaamheden worden een stuk sneller uitgevoerd dan wanneer je het zelf zou doen;
 • Je kunt het goedkoopste bedrijf kiezen doordat je hier offertes aan kunt vragen bij diverse bedrijven in de buurt.

Ontdek of jouw woning geschikt is

Niet iedere woning is per definitie geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Er wordt naar een aantal belangrijke zaken gekeken voordat er een beslissing wordt genomen. Wil je weten of jouw woning optimaal geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Als je woning zeer geschikt is voor zonnepanelen profiteer je ook van een optimaal rendement. Er wordt meestal gekeken naar drie belangrijke zaken:

 • Richting van het dak: een dak die richting het zuiden ligt is het meest ideaal. Het dak heeft dan de meeste zonuren en dit bevorderd het rendement. Een dak op het noorden is ook geschikt voor zonnepanelen, maar wel veel minder.
 • Aanwezigheid van schaduw: het is niet bevorderlijk voor het rendement wanneer er hoge bomen of gebouwen zijn die het zonlicht gedurende de dag blokkeren. Het is dan ook belangrijk om uit te rekenen hoeveel rendement je hierop verliest en of het nog slim is om zonnepanelen te plaatsen.
 • Hellingsgraad: de ideale hellingsgraad van zonnepanelen is 30 tot 45 graden. Soms heeft een dak al de juiste hellingsgraad en soms moet er een speciale constructie gemaakt worden om dit te kunnen verwezenlijken. Op platte daken kan er erg gemakkelijk een goede constructie geplaatst worden voor de zonnepanelen.

Geld besparen op plaatsing zonnepanelen in Limburg? Vraag offertes aan

Je wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen voor het laten plaatsen van zonnepanelen op je woning of pand in Limburg. Dit kun je op een hele makkelijke manier voorkomen: bij Verbouwdiscounter vraag je heel makkelijk offertes aan bij gespecialiseerde bedrijven uit de buurt. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel het aanbod en de prijzen te zien krijgt. Zo vergelijk je ze eenvoudig met elkaar en kun je een goed overwogen keuze maken. Hier neem je eenvoudig contact op met specialisten in zonnepanelen uit Limburg. Vraag de offertes aan en zet het proces voor zonnepanelen in gang!

Greep uit onze specialisten

Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen Limburg

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten?
Verbouwdiscounter.nl is geheel gratis te gebruiken.
Heb ik een account nodig?
Nee, je kunt zonder account gebruik maken van onze dienst.
Waarom hebben jullie mijn gegevens nodig?
Om relevante vakspecialisten met jou in contact te kunnen laten komen, hebben wij enkele informatie nodig.
Hoelang duurt het voordat ik wat te horen krijg?
Binnen 24 uur heb je meestal een antwoord van ons. Bij uitzonderlijke gevallen kan het tot 48 uur duren. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om jou zo spoedig mogelijk te helpen.
Ben ik na het aanvragen van een offerte tot aankoop verplicht?
Absoluut niet. Offertes kun je geheel kosteloos en vrijblijvend aanvragen bij ons.
Ik wil alleen offertes van bedrijven uit mijn buurt, is dat mogelijk?
Ja dat is mogelijk. Wanneer je een offerte aanvraagt, vul je jouw persoonlijke gegevens in. Je ontvangt in eerste instantie offertes van vakspecialisten bij je uit de buurt. Mochten er in jouw regio geen vakspecialisten actief zijn, dan proberen wij specialisten uit een andere regio te vinden.

Wat mensen zeggen

bekijk meer

Na een 5 tal offertes te hebben ontvangen van verbouwdiscounter, hebben we voor Sunleaves gekozen. Geweldige werk afgeleverd, we zijn er erg tevreden mee. Daarnaast ook een duimpje voor verbouwdiscounter voor de uitstekende service die ze geleverd hebben.

Siebe van der Starre

Gewoon top. Alles netjes en duidelijk geregeld via Verbouwdiscounter, dezelfde dag 4 offertes gekregen. Ook de monteurs hebben netjes en veilig gewerkt. Zeker een aanrader!

Giovannie

Dit scheelt mij zoveel zoekwerk, echt een goed idee van Verbouwdiscounter. Heb meteen meerdere offertes ontvangen van zonnepanelen bedrijven uit Limburg. Erg bedankt.

Marit Giesen
Dot Image