Reviews

Wat mensen over ons zeggen

Robbert Janssen

Geweldige service! Kon direct alle specialisten uit mijn omgeving vergelijken voor mijn verbouw project, heb de juiste specialist gekozen en ze kwamen binnen 1 maand mijn kunststof kozijnen plaatsen. Super bedankt!

Kim

Uitstekende service van verbouwdiscounter.nl

Sander F

snelle offertes kunnen ontvangen:p

William van Leer

Heb via verbouwdiscounter.nl echte vakspecialisten gevonden voor het plaatsen van onze zonnepanelen. Top.

Rachid Bouzambou

Dakkapel geplaatst bij het huis van mijn ouders. Via verbouwdiscounter het juiste bedrijf gevonden. Ik moet zeggen dat het best snel en makkelijk ging vandaar mijn 5 sterren recensie!

Laurens de Raaij

Was opzoek naar een dakkapel bedrijf in Den Haag, Ik moet zeggen dat verbouwdiscounter mij snel geholpen heeft. Echter het bedrijf was best wel traag met alles. Het kon allemaal net iets sneller.

B. Kalloe

Goede website, aanrader voor mensen die opzoek zijn naar kozijn offertes!

Tomas Verhage

Voor mijn nieuw gebouwde woning in Alkmaar had ik zonnepanelen nodig. Ik vond een aantal websites maar die waren erg duur. Uiteindelijk via verbouwdiscounter in aanraking gekomen met een bedrijf dat goeie prijs kwaliteit verhouding had. Ik ben erg tevreden.

Levy Pruijssers

Na de aanvraag bij Verbouwdiscounter hebben wij de opdracht aan een bedrijf uit Emmen gegund, op afgesproken dag en tijd ging met de heren bij ons het dak eraf. Het feest was compleet toen ze met de kraan kwam en de dakkapel op ons huis zette. Aan alle kanten, van iedereen fijne service van fijne mensen. Dank.

Isha Hendrikse

Super tevreden! Het contact is altijd prettig met Verbouwdiscounter en de werkzaamheden zijn fantastisch uitgevoerd (2 dakkapellen). Daarnaast wordt alles super netjes opgeleverd. Hartelijk dank!

Laat uw review bij ons achter

Je review is succesvol doorgestuurd. Na goedkeuring zal deze op onze website verschijnen.