Dakkapel Emmen

Vergelijk direct de beste dakkapel specialisten

Alle bedrijven in Emmen
Gratis en vrijblijvend

4.6 gebaseerd op 14 beoordelingen

Offerte aanvragen

Ben je eigenaar van de woning?
In welke materiaal ben je geïnteresseerd?
Gewenste breedte
Uitvoerdatum
Bericht aan de specialist
Aanhef

Bedankt voor uw aanvraag

Zorg dat je jouw telefoon en E-mail goed in de gaten houdt. Vakspecialisten zullen je spoedig benaderen.

Kijk niet alleen naar de prijs, maar vergelijk ook op kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Je bent niet verplicht om voor een specialist te kiezen. Wees absoluut vrij in je keuze.

Dakkapel Emmen
Dakkapel Emmen
Vertel ons uw wensen

Vertel ons in het kort naar wat voor dakkapellen u opzoek naar bent

Dakkapel Emmen
Vergelijk meerdere specialisten

Ontvang offertes van meerdere dakkapel specialisten uit Emmen

Dakkapel Emmen
Bespaar tijd en geld

Kies direct de beste dakkapel specialist en bespaar tijd en geld

Hoe het werkt
Verbouwdiscounter brengt jou rechtstreeks in contact komt met de leveranciers van een dakkapel in Emmen. Op basis van factoren die jij belangrijk vindt kun je de bedrijven vergelijken. Je kunt de leveranciers van een dakkapel in Emmen vergelijken op basis van kwaliteit, uitvoering en inbouwwijze van de dakkapel, isolatiewaarde, veiligheid, prijs, etc. Het enige wat je daarvoor moet doen is bij Verbouwdiscounter offertes aanvragen voor leveranciers van een dakkapel in de omgeving van Emmen. Dat is gratis en vrijblijvend. verplichting.
Ons aanbod
De leveranciers die bij Verbouwdiscounter in de database staan komen uit heel Nederland en leveren allemaal kwaliteitsproducten. Dat kun je terug zien in de reviews bij Verbouwdiscounter. Klanten die een dakkapel in de omgeving van Emmen hebben gekocht kunnen in die reviews hun leverancier beoordelen. Bij Verbouwdiscounter krijg je dus objectieve informatie over de kwaliteit van het werk en de producten van deze leveranciers.
Jouw voordeel
Voor jou is gebruikmaken van Verbouwdiscounter om leveranciers van een dakkapel in de regio Emmen te vinden alleen maar heel handig. Je vindt alle leveranciers bij elkaar in één overzicht, zonder dat je daarvoor urenlang op internet moet zoeken. Je loopt ook niet het risico een leverancier over het hoofd te zien. Op zoek naar een dakkapel in Emmen? Vraag dan via Verbouwdiscounter offertes aan en begin met vergelijken van leveranciers van een dakkapel in de omgeving van Emmen.

Dakkapel in Emmen plaatsen? Ontdek je opties

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van een dakkapel? Je creëert hiermee niet alleen veel ruimte, maar de waarde van je woning stijgt hierdoor ook. Het kan daarom een slimme stap zijn om hiervoor te kiezen. Welk materiaal moet je dakkapel gemaakt worden, wil je een prefab dakkapel Emmen of ga je voor een traditioneel ontwerp? Verderop lees je niet alleen hoe het plaatsen van een dakkapel in Emmen gaat, maar ook hoe je tijd en geld bespaart met het opvragen van offertes bij specialisten uit de buurt.

Prefab of traditioneel dakkapel?

De eerste keuze die je maakt is of je een dakkapel van hout of kunststof wilt laten plaatsen. Beide materialen hebben voor- en nadelen. Hout heeft een luxe en sterke uitstraling en kunststof is weer beter betaalbaar. Kunststof heeft daarentegen weer een wat goedkopere uitstraling, maar hout is weer aan de dure kant. Daarnaast kun je bepalen welke methode je kiest voor het plaatsen van een dakkapel. Je kunt kiezen uit drie methodes:

  • Volledig zelf bouwen en plaatsen
  • Een prefab dakkapel laten plaatsen
  • Dakkapel ter plekke bouwen of laten bouwen

Wanneer je nog niet weet welke methode je wilt gaan kiezen, is het altijd slim om offertes aan te vragen bij bedrijven gespecialiseerd in dakkapellen Emmen. Op deze manier ontdek je jouw mogelijkheden en kun je diverse offertes met elkaar vergelijken. Hier vraag je gemakkelijk en snel offertes aan voor het plaatsen van een dakkapel Emmen.

Dakkapel Emmen plaatsen in 6 stappen

Hoe gaat dat in zijn werk, het monteren van een dakkapel? Wanneer je online offertes aanvraagt en een geschikt bedrijf vindt, is het tijd om een afspraak te maken voor het laten monteren van de dakkapel in Emmen. Dit gebeurt in een aantal stappen en kan vaak binnen een dag al gedaan worden. Het plaatsen van een dakkapel Emmen gebeurt in 6 stappen:

Stap 1: Constructie

Eerst wordt er een constructie gemaakt. Hierbij worden eventuele horizontale balken die in de weg zitten opgevangen via een constructieve versteviging van de balken. Vervolgens wordt er een opening in de kap gezaagd en daarna worden via het gat de dakpannen al weggehaald. Daarna volgt de voorbereiding van de verankering.

Stap 2: Het gat zagen

Als de constructie van het dak goed is verlopen wordt het gat groter gezaagd en volledig op maat gemaakt. Het gat wordt nooit groter gemaakt dan nodig; op deze manier kan het netjes afgewerkt worden. Vanaf de buitenkant is in dit stadium al te zien hoeveel ruimte erbij komt met het plaatsen van een dakkapel.

Stap 3: Montage dakkapel

Bij de derde stap gaat de montage van de dakkapel echt beginnen. Hoe dit precies gaat is afhankelijk van het soort dakkapel dat je kiest. Een prefab model wordt in een keer op het dak geplaatst, vrijwel altijd met behulp van een kraan. Een traditionele en handgemaakte dakkapel wordt balk voor balk geplaatst.

Stap 4: Plaatsing zijkanten en dak

De zijkanten en het kleine dak op het dakkapel worden in de vierde stap geplaatst. Dit gebeurt alleen bij de traditionele en handgemaakt dakkapellen. Een prefab dakkapel is al voorzien van zijkanten en een dak.

Stap 5: Kozijnen monteren

De volgende stap is het monteren van kozijnen. Ook dit wordt alleen gedaan bij handgemaakte dakkapellen, omdat een prefab dakkapel al een kozijn heeft. Bij deze stap is er ook sprake van beglazing en het plaatsen van eventuele rolluiken.

Stap 6: Afwerking buiten- en binnenkant

Tijdens de laatste stap wordt de buitenzijde goed afgewerkt. De dakbedekking en randen worden netjes gemaakt: de aansluitingen moeten volledig waterdicht zijn. Verder wordt tochtwering en isolatie uitgevoerd: dit wordt gedaan om zo koudebruggen te voorkomen. Ook de binnenzijde kan nog worden afgewerkt. Dit kun je ook zelf doen.

Hoeveel kost het plaatsen van een dakkapel in Emmen?

Hoeveel je betaalt voor het plaatsen van een dakkapel in Emmen is van een aantal zaken afhankelijk. De prijzen voor een prefab en traditioneel dakkapel verschillen niet veel van elkaar. De verschillen in prijzen zitten hem meer in de omvang van de dakkapel en het materiaal dat wordt gebruikt. Wanneer je een offerte aanvraagt voor de dakkapel die jij in gedachten hebt kun je direct zien hoeveel je betaalt bij verschillende gespecialiseerde bedrijven in Emmen en omgeving.

Offertes aanvragen: bespaar tijd en geld

Het aanvragen van een offerte is een belangrijke stap. Op deze manier kun je niet alleen voordelig een dakkapel in Emmen laten plaatsen, maar weet je ook precies waar je aan toe bent. Het werkt heel eenvoudig: op basis van je gegevens kun je offertes opvragen bij diverse specialisten op het gebied van dakkapellen in Emmen en omstreken. Vervolgens krijg je de informatie opgestuurd die je nodig hebt: de diverse offertes die je ontvangt kun je eenvoudig en snel met elkaar vergelijken. Hier kun je gelijk meerdere offertes aanvragen en zo bespaar je dus heel wat tijd. En je bespaart ook geld, want je kunt heel gemakkelijk de goedkoopste optie kiezen!

Greep uit onze specialisten

Dakkapel Emmen
Dakkapel Emmen
Dakkapel Emmen
Dakkapel Emmen
Dakkapel Emmen
Dakkapel Emmen

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten?
Verbouwdiscounter.nl is geheel gratis te gebruiken.
Heb ik een account nodig?
Nee, je kunt zonder account gebruik maken van onze dienst.
Waarom hebben jullie mijn gegevens nodig?
Om relevante vakspecialisten met jou in contact te kunnen laten komen, hebben wij enkele informatie nodig.
Hoelang duurt het voordat ik wat te horen krijg?
Binnen 24 uur heb je meestal een antwoord van ons. Bij uitzonderlijke gevallen kan het tot 48 uur duren. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om jou zo spoedig mogelijk te helpen.
Ben ik na het aanvragen van een offerte tot aankoop verplicht?
Absoluut niet. Offertes kun je geheel kosteloos en vrijblijvend aanvragen bij ons.
Ik wil alleen offertes van bedrijven uit mijn buurt, is dat mogelijk?
Ja dat is mogelijk. Wanneer je een offerte aanvraagt, vul je jouw persoonlijke gegevens in. Je ontvangt in eerste instantie offertes van vakspecialisten bij je uit de buurt. Mochten er in jouw regio geen vakspecialisten actief zijn, dan proberen wij specialisten uit een andere regio te vinden.

Wat mensen zeggen

bekijk meer

Na de aanvraag bij Verbouwdiscounter hebben wij de opdracht aan een bedrijf uit Emmen gegund, op afgesproken dag en tijd ging met de heren bij ons het dak eraf. Het feest was compleet toen ze met de kraan kwam en de dakkapel op ons huis zette. Aan alle kanten, van iedereen fijne service van fijne mensen. Dank

Levy Pruijssers

Super tevreden! Het contact is altijd prettig met Verbouwdiscounter en de werkzaamheden zijn fantastisch uitgevoerd (2 dakkapellen). Daarnaast wordt alles super netjes opgeleverd. Hartelijk dank!

Isha Hendrikse

Geweldige ervaring met Verbouwdiscounter.nl. Redelijk snel offertes gehad van meerdere Dakkapel specialisten uit Emmen en omgeving.

Kelly Ras
Dot Image